Cheryl Cole și-a lansat noul calendar

Cheryl slăbire

Conținutul

  Cheryl slăbire

  În fața revistei HELLO, vedeta pop britanică Cheryl Cole a dezvăluit că baza formei sale bune nu este dietele stricte, ci respectarea strictă a unei diete sănătoase.

  Potrivit fostei soții a fundașului Chelsea Ashley Cole, cheia pentru a arăta subțire stă în auto-observare, nu în foamete.

  Dincând a fost aleasă ca Cheryl slăbire al grupului de femei pentru pop Girls Aloud, până de curând, mâncarea a fost ultima preocupare a lui Cherry.

  Cheryl slăbire

  Dieta ei era, ca să spunem ușor, nesănătoasă - foamea și țigările. Ca urmare, a suferit de oboseală permanentă și de o lipsă absolută de energie. Boala ei de malarie a devenit forța motrice a schimbării dietei sale.

  Cheryl slăbire

  După ce au fost internate la spital, medicii au amenințat că sistemul ei imunitar era pe punctul de a se prăbuși și a venit timpul să se gândească la sănătatea ei regândindu-și obiceiurile alimentare. După această experiență curs de pierdere in greutate carte pdf, doamna sexy a început să mănânce regulat și a renunțat la fumat.

  Mama ei a îndrumat-o Cheryl slăbire mănânce în Cheryl slăbire de grupa de sânge. Să mănânce alimente care sunt mai ușor de procesat de corpul ei.

  Cheryl slăbire

  Aderarea la aceste două regimuri s-a dovedit a fi foarte eficientă. Astăzi, Cheryl este plină de energie, iar silueta ei este încă sexy.

  Irina Reisler: despre slăbire și Post Nu suporta sa fie criticata pentru slabirea dramatica, dar e din ce in ce mai Cheryl slăbire. Cum arata Cheryl Fernandez-Versini Autor: Data: 19 August Multi spun despre ea ca este cea mai frumoasa vedeta din industria muzicala, insa in ultima perioada Cheryl Fernandez-Versini primeste mai multe critici decat laude. Irina Reisler: despre slăbire și Post Tag-uri: Cheryl Fernandez-Versini silueta slabire Vedeta a suferit o slabire dramatica si se pare ca slabeste in continuare.

  Ei bine, ea are tentațiile ei - ciocolată, desigur! Câteva bucăți pe zi. În caz contrar, baza dietei sale sunt peștele, orezul brun și legumele.

  Cheryl slăbire

  Încearcă să mănânce de ori pe zi, iar la micul dejun trebuie să bea cafea, să consume fructe proaspete sau lapte de soia. Celelalte alimente ei preferate sunt brânza tofu și spanacul și salata de căpșuni cu sos de mac.

  Nu, sala plictisitoare!

  Pagina principala Cheryl Cole: Adevărul despre pierderea ei în greutate îngrijorătoare În timp ce cântăreața Cheryl slăbire Cheryl Cole se îngrijorează din ce în ce mai mult de silueta ei tot mai subțire, revista britanică Soarele dezvăluie că o dramă de familie se ascunde sub această slăbire bruscă. Cheryl Fernandez-Versini, cunoscut anterior ca Cheryl Cole, este o cântăreață deosebit de apreciată pe Canal: mereu elegantă, un adevărat clovn în Factorul X lângă Rita Ora, vedeta a susținut recent discuția, apărând mai degrabă decât oricând, ea care a fost întotdeauna destul de slabă. În timp ce se declară deosebit Cheryl slăbire fericită în dragoste de la căsătoria ei cu francezii Jean-Bernard Fernandez-Versini, îngrijorarea crescândă a admiratorilor englezei a determinat o sursă să dezvăluie revistei Soarele adevăratele motive pentru a slăbi Cheryl.

  După schimbarea dietei, Cheryl și-a schimbat complet abordarea față de antrenament. Anterior, cântăreața s-a antrenat în cadrul unui program creat special pentru ea de un antrenor personal, Cheryl slăbire îi plătea un salariu anual de 14 mii de lire sterline.

  În fiecare zi făcea un antrenament cardio de 30 de minute, urmat de o oră de antrenament cu greutăți.

  Asigură-te că alăptarea este deja în derulare înainte de a începe un plan de slăbire!

  În trecut, cântăreața și-a sculptat corpul cu un dispozitiv din terapia modernă Hypoxi. Era o roată pe care topeai celulita, înfășurată într-un costum de neopren. Facilitatea scumpă a fost un cadou al lanțului Harrods și a costat până la Recent, însă, cântăreața a uitat complet de el și de antrenorul ei personal.

  Cheryl slăbire